A la carte
Op vrijdag- en zaterdagavond serveren we enkel ons suggestiemenu in 3-4 of 5 gangen. Het is dan niet mogelijk om uit onze à la carte kaart te kiezen. Aanpassingen kunnen uiteraard wel, indien deze vooraf doorgegeven worden. Ook indien iemand van het gezelschap vegetarisch is, vragen we om dit vooraf te vermelden. Voor aanpassingen de avond zelf, zal een supplement aangerekend worden.
Voorgerechten
-
Duo kaas- en garnaalkroket € 23
gefrituurde peterselie - limoen
-
Carpaccio Holstein € 23
parmezaan - di cipriani saus - rucola
-
Ceviche zalm € 26
basilicum sorbet - avocado - komkommer
-
Scampi fritti € 22
verse tartaarsaus - slaatje
-
Asperge € 26
Duvel espuma - mimolette kaas - gerookt spek
Hoofdgerechten
-
Filet pur "Black Angus" € 45
vers slaatje - frietjes - bearnaise of pepersaus
-
Zeebaars meunière € 40
verse kropsalade - huisgemaakte tartaarsaus - frietjes
-
Brasvar filet € 40
aardappel crème - vleesjus - groen en witte asperge - broccolini
-
Steak tartaar 31
basilicum crème - frietjes - fris slaatje
-
Veggie gerecht van de dag € 32
Voor de kids
-
Worst - groentenstoemp € 17
-
Spaghetti bolognese € 15
Dessert
-
Dame blanche € 14
vers vanille-ijs & warme chocolade
-
Chocolade moelleux € 14
vers vanille-ijs - cacao crumble
-
Crème brûlée € 13
klassieke bereiding
-
Café glacé € 14
huisgemaakt mokka-ijs - coulis Baileys & Kahlúa - espuma - espresso
-
Kaasbordje € 17
-
Aardbei € 15
frangipane/pistache - crémeux - samba thee